додому Новини Черкаські чиновники і депутати планують виділити на себе понад 3,6 млн грн

Черкаські чиновники і депутати планують виділити на себе понад 3,6 млн грн

0

Понад 3,6 млн грн заплановано в Програмі соціально-економічного розвитку на 2016 рік на ремонти в будівлях, що належать міській владі, придбання системи електронного голосування для депутатів та купівлю комп’ютерної техніки. З проектом програми соціально-економічного розвитку можна ознайомитися на сайті міської ради.

Так, зокрема, в проекті документа заплановано на ремонт залу засідань адміністративної будівлі за адресою Шевченка, 307 (колишня будівля Придніпровського райвиконкому) 1 млн 300 тис. грн. У цьому залі засідань інколи відбуваються сесії міської ради, адже сесійна зала в міськвиконкомі не завжди вміщує усіх охочих. Нині Черкаська міська рада орендує малу залу обласної ради, за яку сплачує майже 3 тис. грн оренди.

Окрім того, для потреб депутатів, щоб, певно, було зручно ухвалювати рішення для громади міста, придбають меблі для зали засідань на загальну суму 500 тис. грн. А 700 тис. грн планують виділити на систему електронного голосування. Адже за законом з цього року голосування депутатів мають бути поіменними і відображатися у протоколах.

Більше того, чиновники міськвиконкому просять виділити кошти на придбання комп’ютерів. Загальна сума на комп’ютеризацію департаментів мерії понад 1,1 млн грн. Зокрема: департамент юридичного забезпечення – 145 тис. грн; департамент організаційного забезпечення – 400 тис. грн; департамент економіки – 180 тис. грн; департамент архітектури та містобудування – 96 тис. грн; департамент ЖКК – 180 тис. грн; департамент освіти – 100 тис. грн.

Як повідомляв сайт vikka.ua, керівникам департаменту освіти міськвиконкому міський голова Черкас висловив "останнє попередження".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version