додому Новини Черкаські чиновники, депутати та міський голова провели толоку (ФОТО)

Черкаські чиновники, депутати та міський голова провели толоку (ФОТО)

0

Минулої суботи 1 квітня у Черкасах з ініціативи міського голови, депутатів та чиновників було проведено загальноміську толоку. Про це у Facebook повідомив міський голова Анатолій Бондаренко.

"Дуже приємно було побачити сьогодні на вулицях нашого міста сотні небайдужих черкасців, які долучилися до загальноміського суботника. Цьогоріч ми прийняли рішення не витрачати мільйони з міського бюджету на плату за прибирання підрядникам. Натомість мобілізували зусилля комунальних підприємств, СУБів, Служби Чистоти, "Дирекції парків", ЧЕЛУАШу, а також звернулися з проханням підтримати нашу ініціативу до приватних фірм, організацій та підприємств, щоби спільними зусиллями зробити наше місто чистим і ошатним", – написав Анатолій Бондаренко. Міський голова переконаний, що такі спільні заходи не тільки приносять користь місту, а й об’єднують громаду, роблять владу ближчою до людей і їхніх буденних проблем і клопотів. І запевнив, що на цьому не зупиниться і продовжить роботу наступної суботи.

Узяли участь у прибиранні й КСН "Митниця", долучився й очільник департаменту освіти Ігор Волошин.

"Разом із однопартійцями долучився до суботника на Митниці. Приємно було бачити, що прибирати вийшли і пенсіонери, і діти. Прикро, що на наших вулицях та у дворах так багато сміття. Переконаний, аби люди частіше пробували визбирати з сухої трави бите скло чи маленькі пакетики, смітили б менше. І попри те, що традиція суботників – спадщина з минулого, спільна справа єднає громаду, йде їй на користь та нагадує про те, що чисто все ж там, де не смітять", – говорить Ігор Волошин.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на автошляхах Черкащини прибиратимуть сміття.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version