додому Новини Черкаські богатирі здобули нагороди на "Козацьких розвагах"

Черкаські богатирі здобули нагороди на "Козацьких розвагах"

0

Стронгмени з 20 областей України з’їхалися до Чернігова на Всеукраїнський фестиваль "Козацькі розваги", аби продемонструвати свою міць та справжній чоловічий характер. На змаганнях Черкаську область представляли вихованці ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України курсанти 3 курсу Олександр Швидкий та Роман Каціон, інформує прес-служба вишу.

У перший день фестивалю відбулися два конкурси: "Чумаки", в яких спортсмени мали якомога швидше перенести вісім мішків на віз, та "Колода", під час якого учасники за півтори хвилини мали якомога більше разів підняти колоду, з обов’язковою її фіксацією на витягнутих руках.

Фінал "Козацьких розваг" складався теж з двох етапів. Спочатку команди перекидали важку колоду (близько 200 кілограмів) через 4 бар’єри. А потім відбулося змагання з перетягування каната.

Оцінювали результати "Козацьких розваг" заслужений майстер спорту України, триразовий чемпіон світу з пауерліфтингу Олександр Пеканов та чемпіон світу, багаторазовий рекордсмен України Сергій Конюшок.

За результатами змагань вихованці ЧІПБ посіли II місце у вправі "Чумаки".

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкаси прийняли чемпіонат Європи з карате.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version