додому Новини Черкаські "Атамани" обігнали у продажу російські "ПАЗи"

Черкаські "Атамани" обігнали у продажу російські "ПАЗи"

0

У липні ринок нових автобусів в Україні поповнився 98 одиницями, що практично вдвічі більше від показника липня 2015 року і на 66% більше червня поточного року.

Як повідомляє "НВ Бізнес", лідером ринку стали автобуси Ataman, що випускаються ПАТ "Черкаський автобус" – їх продано 27 од. проти 10 од. в липні минулого року (в червні поточного проданий один автобус).

На другому місці – російські автобуси "ПАЗ" (виграють, перш за все, за рахунок ціни), яких реалізовано 25 од. проти одного в липні минулого року і 14 од. в червні поточного.

Третє місце посіли автобуси "Рута" виробництва Часовоярського автобусного заводу (Донецька обл.) – їх продажі скоротилися на 3 од. відносно липня минулого року – до 13 од.

Крім того, на ринку автобусів з'явився новий гравець – корпорація "Електрон" (Львів), що випустила і реалізувала 11 однойменних автобусів для Львова.

За даними інформаційно-аналітичної групи AUTO-Consulting, в липні також продано чотири автобуси Ford і два "МАЗа", а також три автобуси інших виробників.

У той же час в ТОП-8 проданих в липні автобусів автобуси "Богдан" відсутні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаських селах з’являться оригінальні автобусні зупинки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version