додому Новини Черкаське колесо огляду виготовлять у Вінниці

Черкаське колесо огляду виготовлять у Вінниці

0

Аукціон по тендеру на придбання колеса огляду для встановлення в парку Сосновий бір у Черкасах виграла вінницька фірма ТОВ "Сармат". Участь у торгах, що відбулися 10 квітня взяли два учасники: власне, ТОВ "Сармат" та ТОВ "Вінсервіс", пише "ІнфоМІСТ".

У ході аукціону фірми не зменшували розмір своєї пропозиції, в підсумку зупинившись на очікуваній вартості в 7,996 млн. грн. Як переможець був кваліфікований "Сармат".

"Якщо пропонується однакова ціна, то першим кваліфікується той учасник, який подався раніше", – пояснив регіональний координатор центру компетенцій ДП "Прозорро" Артур Чемирис.

Зазначимо, що свої пропозиції обидва учасники подали 10 березня з різницею в 11 хвилин. У свої документах "Сармат" вказує креслення 30-метрового колеса.

Технічні характеристики колеса

Зазначимо, що наразі фінансування на об’єкт не передбачено у повному обсязі. На сесії міської ради 15 березня депутати "пожертвували" 2 млн 47 тис. грн із колеса огляду на користь КП "ЧЕЛУАШ".

Крім того, роботи по встановленню колеса фінансуватимуться окремо. У січні минулі торги на закупівлю колеса за участю все тих же учасників були скасовані через невідповідність тендерної документації заявленим вимогам.

У 2014 році Черкаська міська влада вже оголошувала конкурс на купівлю схожого атракціону, переможцем якого стало ТОВ "Сармат". Вартість проекту два роки тому становила 3,14 млн грн. Проте на його реалізацію забракло коштів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, колесо огляду в Черкасах хочуть відкрити вже восени.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version