додому Новини Черкаська волонтерка просить лікарів Дніпра вилікувати її, щоб змогла поїхати на Схід

Черкаська волонтерка просить лікарів Дніпра вилікувати її, щоб змогла поїхати на Схід

0

У лікарні ім. Мечникова, що в Дніпрі, ще й досі перебуває волонтерка з Черкащини Лідія Сівак, яка на початку літа потрапила в ДТП, повертаючись зі Сходу. До Черкас її не перевозять через нетранспортабельний стан, пише "Про все".

Радник голови Черкаської ОДА Ігор Фесун повідомив, що черкаські лікарі готові прийняти волонтерку в будь-який час, але транспортування може їй зашкодити.

– У неї тромбами забита одна з артерій, через транспортування вони можуть відірватися. Тому поки що вона буде у Дніпрі, – каже Ігор Фесун. – Ми постійно тримаємо контакт із лікарями з Дніпра.

Тим часом сама Лідія Сівак не так хвилюється за власне здоров’я, як більше переймається тим, що на городі пропадають огірки, бо ж зараз саме сезон консервувати їх для АТО.

– Тому я попросила односельчан, аби консервували їх самостійно. Сказала, щоб йшли у двір, брали банки і консервували, – говорить Лідія Сівак.

Жінка не сумнівається, що зможе одужати і самостійно відвезти консервацію бійцям на Схід. Хоча поки що вона нерухома.

– Та я постійно прошу лікарів, аби полікували мене так, щоб я могла керувати машиною. Бо я не сумніваюся, що згодом поїду до бійців знову. Доки хлопцям потрібна допомога – доти я і їздитиму, – обіцяє волонтерка.

Нині машина відважної черкащанки стоїть на території райвідділу Дніпра. Для її ремонту, за попередніми підрахунками, необхідно близько 30 тисяч гривень.

Інша волонтерка, яка потрапила в ДТП разом із Лідією Сівак, Тетяна Богдан наразі вже перенесла два оперативні втручання.

– Тетяну Богдан лікують у травматологічному відділенні Черкаської обласної лікарні. Попереду на неї чекає ще тривале лікування та реабілітація, – коментує головний лікар обласної лікарні Олександр Дудник.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаських волонтерів нагородили за допомогу бійцям АТО.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version