додому Новини Черкаська майстриня створила ляльку-мотанку з речей, переданих із АТО (ФОТО)

Черкаська майстриня створила ляльку-мотанку з речей, переданих із АТО (ФОТО)

0

Ляльку-мотанку, зроблену з матеріалів, переданих з гарячих точок АТО, продадуть на студентському благодійному аукціоні "ІХ Аукціоні надій: "Рухаюсь-живу!".

Автор ляльки-мотанки – відома черкаська майстриня Лариса Теліженко.

Аукціон пройде 24 грудня у Харківському інституті університету банківської справи НБУ.

Головним матеріалом для виготовлення ляльки, як і завжди, стало старовинне домоткане полотно. Древо на спідниці має символічний зміст – життя завдяки боротьбі, розквіт у світлі.

– Час вимагає від нас змін лиш для того щоб бачити сьогоднішній день який він є, а не через дзеркало заднього виду. Новий стиль, нові цінності та цікаві історії матеріалів дозволили розширити стандартнее бачення ляльки-мотанки як такої. Працювалося над лялькою напрочуд легко, з особливою радістю на душі. Переконана, що це відчуття передасться новому власнику роботи і спільними зусиллями ми примножимо добро, – говорить Лариса Теліженко.

Мета благодійного аукціону – залучення коштів для придбання динамічних параподіумів для реабілітації хворих в Українському науково-дослідному інституті протезування та відновлення працездатності, серед яких і поранені військові.

На благодійних торгах на продаж виставлять лоти від відомих людей, митців, художників, вироби ручної роботи, сертифікати на послуги. Для гостей аукціону відбудеться показ модних речей з національною символікою, які теж можна буде придбати.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version