додому Новини "Черкасиводоканал" готується до надзвичайних ситуацій

"Черкасиводоканал" готується до надзвичайних ситуацій

0

Графік та місця роздачі води у разі загрози військових дій, знеструмлення, теракту чи диверсій визначили у водоканалі. В місті облаштовують громадські вбиральні, на випадок, якщо не працюватиме водовідведення, повідомляють на сайті підприємства.

Кожного жителя міста буде забезпечено питною водою, обіцяють у КП. Для цього Водоканал визначив 71 пункт роздачі води по місту, куди буде організовано доставку води з розрахунку 3 л. на 1 особу.

Якщо не працюватиме водовідведення, то користуватися доведеться лише громадськими вбиральнями. Комунальні служби вже облаштовують такі вбиральні в кожному дворі.

"Черкасиводоканал" провів підготовку щодо забезпечення нецентралізованого водопостачання у місті, зокрема вже створені кількаденні запаси води на підприємстві та створені запаси у лікарнях. Окрім цього, встановили автономні дизель-генератори на двох потужних свердловинах, які можуть повністю забезпечити потребу міста в особливий період.

Зусиллями підприємства облаштовано спеціальні "гребінки" для одночасної заправки п’яти водовозів (цистерн) для води. На території "Черкасиводоканалу" облаштовано бювет для самостійного поповнення запасів води. Також мобілізували 34 автомобілі із цистернами для доставки води та створили резервні пункти заправки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version