додому Новини Черкаси зібрали понад 400 танцівників із усієї України (ВІДЕО)

Черкаси зібрали понад 400 танцівників із усієї України (ВІДЕО)

0

Вчора у Черкасах понад 400 танцівників із усієї України змагалися за звання кращих на всеукраїнському чемпіонаті "Explosion Battle". Як інформує "Gazeta.ua", таких масштабних змагань із вуличних танців в Україні ще не було.

Команди танцівників оцінювали в різних номінаціях: Break Dance, Hip Hop, House Dance, Popping. Змагання відбувалися у формі танцювальних батлів. На сцені сходилося дві команди, які почергово під музику танцювали.

"Це подія всеукраїнського рівня, у нас в Черкасах ще такого не було. Приїхав суддя з Німеччини. У нас понад 400 учасників з усієї України. 30 тисяч призовий фонд, який розділяється на вісім категорій. Талановита молодь України має бути винагороджена за свої старання. І я дуже вдячний, що люди цікавляться життям міста, допомагають і хочуть, щоб тут щось відбувалося. Щоб був вогонь, рух, ініціатива і активність", – говорить Максим Оробець, хореограф і організатор чемпіонату.

Глядачі на змаганні могли виграти абонемент на півроку занять у танцювальній студії "Max Dance". Для цього кидали купони зі своїм ім'ям до лототрону.

На чемпіонаті у найважливішій номінації "Hip Hop 3 vs 3" перше місце зайняли дівчата з Черкас:Карина Тищенко, Поліна Волкова і Таня Маріна. Приз – шість тисяч гривень.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version