додому Новини Черкаси можуть відмовитися від георгіївських стрічок на День перемоги

Черкаси можуть відмовитися від георгіївських стрічок на День перемоги

0

Обласна влада зараз вирішує, яким буде святкування Дня перемоги. Ймовірно, цього року Черкаси відмовляться від георгіївських стрічок через використання їх сепаратистами. Про це на вчорашній прес-конференції повідомив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.

Він наголосив, що влада не виключає, що хтось зможе під час відзначання спровокувати "акцію сепаратистського характеру".

– Ми будеом одразу ці прояви ліквідувати, – пообіцяв Ткаченко.

Юрій Олегович також повідомив, що вже зустрівся із Радою ветеранів, щоб визначити з ними формат святкувань.

– Також я звернувся до представників усіх громадських організацій. У нас багато хто любить одягатися на це свято в комуфляжну форму. Я вважаю, що це мають робити тільки ветерани. Ми маємо в нормальному одязі бути, – зазначив Ткаченко. – Що стосується георгіївської стрічки, то, на мою думку, мають бути стрічки жовто-блакитні насамперед. Щоб не компрометували нас.

Як відомо, Кіровоград уже відмовився від георгіївських стрічок на святкування 9 травня . Ветеранські організації вирішили відмовитись від символіки, яку нині носять сепаратисти. Рішення заборонити георгіївські стрічки ухвалили, щоб унеможливити провокації між активістами різних рухів і мирно провести День Перемоги.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version