додому Новини Черкащина залучила 34 мільйони "розвиткової" грантової допомоги

Черкащина залучила 34 мільйони "розвиткової" грантової допомоги

0

На реалізацію ініціатив громад Черкащини у 2016 році залучено 34 мільйонів гривень грантової допомоги. Про це повідомили у департаменті регіонального розвитку Черкаської ОДА.

Протягом 2016 року за підтримки обласної державної адміністрації на Черкащині реалізовано близько 100 мікропроектів на загальну суму понад 34 млн. грн. в рамках міжнародного проекту ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду", проекту ЄС "Політика підтримки регіонального розвитку", програми Уряду Японії "Кусаноне", проектів та програм Посольств та міжнародних організацій і фондів.

Проекти зорієнтовані на створення сільськогосподарських кооперативів, реконструкцію житла для внутрішньо переміщених осіб, закупівлю медичного обладнання у центральні районні лікарні, ремонти сільських ФАПів, шкіл, дитячих садочків, вуличне освітлення, прокладання водогонів, інноваційне енергозбереження у закладах соціальної сфери та ін.

"Насамперед, проекти, втілені нашими громадами, – розвиткові. Вони зорієнтовані на створення сільськогосподарських кооперативів, реконструкцію житла для внутрішньо переміщених осіб, закупівлю медичного обладнання у центральні районні лікарні, ремонти сільських ФАПів, шкіл, дитячих садочків, вуличне освітлення, прокладання водогонів, інноваційне енергозбереження у закладах соціальної сфери та багато іншого. Це той випадок, коли не грошей мало, а гарних проектів та ініціативних команд",  – зауважує директор Департаменту регіонального розвитку ОДА Роман Карманнік.

Як повідомляв сайт vikka.ua, громадський бюджет у Черкасах збільшили вдвічі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version