додому Новини Черкащина посіла друге місце по виробництву м’яса в Україні

Черкащина посіла друге місце по виробництву м’яса в Україні

0

Із початку року у Черкаській області на 10% зросло виробництво м’яса, повідомляє "Діловий регіон".

Обсяг вирощування худоби та птиці збільшився на 3%. Це зумовлено зростанням обсягів вирощування великої рогатої худоби, свиней та птиці – на 3%.

Як повідомляють в ГУ статистики в Черкаській області, відношення обсягів вирощування до обсягів реалізації тварин на забій становило 97% (у січні–червні 2015р. – 104%). Середньодобові прирости великої рогатої худоби на вирощуванні, відгодівлі та нагулі в січні–червні 2016р. проти січня–червня 2015р. також зросли.

Частка господарств населення у загальному виробництві м’яса становила 9%.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині майже вдвічі зросло машинобудування.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version