додому Новини Черкащанки з "Golden Ladies" продовжують вражати спортивну Україну (ФОТО)

Черкащанки з "Golden Ladies" продовжують вражати спортивну Україну (ФОТО)

0

Дівчата з групи підтримки "Черкаських Мавп" Golden Ladies вже давно заявили про себе, як один з найпрогресивніших гуртів сучасного черлідингу. Традиційно, вони є очікуваними гостями на головних спортивних подіях не лише Черкас а й України загалом, пише сайт "Черкаських Мавп".

Нещодавно група підтримки відпрацювала на фіналі футзальної Єкстраліги, який проходив у Черкасах. Під ритмічні танці дівчат харківський "Локомотив" вдруге поспіль став чемпіоном України.

Трохи згодом наші дівчата взяли участь у першому етапі Кубка України з драг-рейсингу. Окрім потужних автомобілів (до 1000 кінських сил,) атмосферу у черкаському аеропорті підігрівали "Golden Ladies". За словами керівника групи підтримки – Ірини Євченко, такий досвід дає можливість дівчатам прогресувати.

– Зрозуміло, що спортом "номер один" для нас завжди залишатиметься баскетбол, це той вид спорту, з якого і пішов черлідинг. Та разом з тим, як і кожен танцівник, ми маємо прогресувати, розвиватися окремо та разом. Подібні спортивні заходи – прекрасна можливість спробувати щось нове, відчути іншу атмосферу і пристосуватися до неї. Якщо це вдається, тоді ти в певній мірі відчуваєш себе професіоналом. Особливо цікавою для нас стала практика виступу на драг-рейсингу. До цього у таких шоу ми не брали участі і, попри те, що була не зовсім вдала погода, вболівальники та учасники змогли створити справжнє шоу. Ми навіть показали кілька божевільних трюків, було неймовірно ефектно, коли навколо колони, на якій танцювала наша дівчина, дрифт робила автівка, думаю це сподобалось публіці, – говорить Ірина Євченко.

Окрім того, група підтримки "Черкаських Мавп" взяла участь у соціальній акції. Дівчата завітали у Парк 30-ї річниці Перемоги, де були активними гостями масштабного свята для дітей з малозабезпечених сімей та дитячих будинків. Дівчата відразу чотирьох складів "Golden Ladies" влаштували флешмоб, протягом якого подарували дітям близько сотні м’яких іграшок.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version