додому Новини Черкащанка вразила суддів "Голосу країни" (ВІДЕО)

Черкащанка вразила суддів "Голосу країни" (ВІДЕО)

0

Черкащанка претендує на титул "найголосистішого вокаліста країни". На кастингу вокального шоу "Голос країни", що на каналі "1+1", дівчина приголомшила зіркових тренерів. Наосліп Олену Толстоногову обрали аж три із чотирьох суддів, ідеться в сюжеті "ВІККА-НОВИН"

Любов до музики Олені змалку прищепила мама. Доньчин талант, пригадує, помітила відразу. Тому й віддала її до музичної школи.

– Коли вона була маленькою, три роки, тато відвертав її, натискав нотки, і вона одразу їх знаходила, коли поверталася. Вона всі пісні переспівувала. Із жодною нотою не помилялася, – запевняє мама співачки Ірина Черненко.

У свої 22 Олена вже 15 років, як на сцені. Дівчина – лауреатка багатьох конкурсів. Головний тенор України Володимир Гришко навіть назвав її "зіркою нової опери".

Тепер голос Олени почула ще й уся країна.

Дівчина приголомшила суддів проекту "Голос країни". Перед її вокалом не встояв Святослав Вакарчук, Сергій Лазарєв і Тамара Гвердцителі. Зіркові тренери були спантеличені як голосом, так і вродою черкащанки.

– Руки тремтіли, ноги тремтіли, переживання було. Вся увага відразу на 4 відвернуті крісла. Починаю перший куплет і розумію, що не повертаються. Страх, переживання, а раптом не вийде, – пригадує , учасниця проекту "Голос країни" Олена Толстоногова.

Своїм наставником Олена обрала легендарну співачку Тамару Гвердцителі. Дівчина захоплюється її творчість ще змалку.

– Вона дуже м’яка. Боїться нікого не образити. Гарно, мудро чинить. Дає цінні поради, як поводитися на сцені, відчувати пісню, – характеризує Гвердцителі черкащанка.

Попереду в Олени музичні батли. Уже цієї неділі вона змагатиметься за місце у проекті із кращими співаками країни. Все, аби втілити свою заповітну мрію – підкорити велику сцену.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version