додому Новини Черкащанину, який влаштував у столиці смертельну ДТП, загрожує 8 років ув'язнення

Черкащанину, який влаштував у столиці смертельну ДТП, загрожує 8 років ув'язнення

0

5 серпня о 1:40 на Набережному шосе у Києві водій на вантажівці задавив на смерть 57-річного співробітника КП "Київміськсвітло" Володимира Степуру, пише "Киев сегодня".

"Встановлено, що за вказаною адресою працювала бригада КП" Київміськсвітло ", яка проводила профілактично-ремонтні роботи. Працівники прибули туди на автомобілі" Газель "з причепом, який був обладнаний світловими засобами інформування. Крім того, були дотримані всі заходи техніки безпеки, встановлені спеціальні знаки", – розповів в. о. начальника відділу слідчого управління ГУ НП в Києві Володимир Василенко – Водій вантажівки їхав з вимкненими фарами, протаранив причіп "Газелі" і збив робітника. Від отриманих травм той помер на місці. на момент ДТП у водія зафіксована висока ступінь алкогольного сп'яніння – 2,8 проміле".

Водій вантажівки, уродженець Черкаської області, заарештований. Йому загрожує до 8 років в'язниці.

В "Київміськсвітло" шоковані тим, що сталося. Володимир Степура – видатний світлотехнік, автор багатьох наукових праць, начальник вимірювальної лабораторії підприємства, кандидат технічних наук.

"Для нас це величезна втрата", – говорять колеги. Інші згадують, що він раніше викладав в університеті, був веселою і позитивною людиною, навіть проводив екскурсії по Києву для студентів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, смертельна ДТП на Черкащині: легковик протаранив маршрутку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version