додому Новини Черкащанину, який обчистив підвал на п’ять тисяч гривень, світить строк

Черкащанину, який обчистив підвал на п’ять тисяч гривень, світить строк

0

До Звенигородського відділу поліції зателефонував 53-річний житель міста Ватутіне. Чоловік повідомив, що його підвальне приміщення обікрали, інформує прес-служба ГУ НП у Черкаській області. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалось, заявник вранці вийшов з дому та помітив, що замок до підвальних дверей зламаний, а зсередини приміщення викрадено два домкрати, декілька наборів з інструментами та м’ясорубку. Правоохоронці провели огляд місця події та помітили, що на будинку вмонтована камера відеоспостереження, яка направлена саме на підвальне приміщення. Переглянувши відео, правоохоронцям вдалось з’ясувати, що зловмисником виявився 19-річний місцевий житель, який вночі вчинив крадіжку. Молодика доставили до відділу поліції. За місцем його проживання працівники поліції вилучили викрадені речі.

За фактом крадіжки слідчим відділенням Звенигородського відділу поліції відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, затримали серійника, який зривав у черкащан золоті ланцюжки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version