додому Новини Черкащанина заочно засудили за тероризм

Черкащанина заочно засудили за тероризм

0

Жителя Черкас заочно засуджено до восьми років ув’язнення за сприяння та участь в терористичній діяльності. Про це повідомили у прес-службі прокуратурі Черкаської області.

Зловмисник, перебуваючи в статусі особи, яка переміщена з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, з лютого 2015 року займаючи посаду офіцера в одному зі структурних підрозділів "збройних сил" терористичної організації "Луганська народна республіка", здійснював військове командування "взводом" та проводив військову підготовку бойовиків для подальшої участі в збройному опорі правоохоронним органам та Збройним Силам України.

Одним із районних судів Луганської області за результатами спеціального судового провадження жителя м. Черкаси, який обвинувачується у співпраці з терористами "ЛНР", визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній групі чи організації) Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині за терористичну діяльність засудили жителя Артемівська.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version