додому Новини Черкащанин викрав автівку заради своєї колишньої дружини

Черкащанин викрав автівку заради своєї колишньої дружини

0

Правоохоронці за декілька годин встановили викрадача автівки. Зловмисником виявився раніше судимий 36-річний черкащанин, який пояснив, що автомобілем заволодів, бо хотів з’їздити до своєї колишньої дружини. Про це інформує прес-служба ГУНП в Черкаській області.

До Катеринопільського відділення поліції звернувся 32-річний житель Миколаївської області та повідомив про незаконне заволодіння транспортного засобу. Потерпілий розповів поліцейським, що проїздом був в одному із сіл району. Зайшов в місцеве кафе, познайомився з чоловіком і розпивав з ним алкоголь. Близько часу ночі вони виріши розійтися по домівкам, і новий товариш потерпілого попросив його підвезти додому на авто. Коли вони сіли в машину, чоловік напав на водія, виштовхнув його з транспортного засобу і поїхав в невідомому напрямку.

Місцеві жителі одного із сіл району розповіли правоохоронцям, що на одній із вулиць був помічений автомобіль, який знаходить в розшуку і його водій ходить селом та просить бензин.

Правоохоронці вирушили за вказаною адресою, де затримали підозрюваного

Зловмисником виявився раніше судимий 36-річний житель одного із сіл Катеринопільського району, який пояснив, що автомобілем заволодів, бо хотів з’їздити до своєї колишньої дружини.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанам радять придивлятися до своїх попутників.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version