додому Новини Черкащанин під кайфом, погрожуючи ножем, пограбував свою знайому (ВІДЕО)

Черкащанин під кайфом, погрожуючи ножем, пограбував свою знайому (ВІДЕО)

0

До Золотоніського відділення поліції зателефонувала 45-річна жителька міста та повідомила про напад. Жінка розповіла, що до неї в будинок зайшов її 41-річний знайомий, який перебував в стані наркотичного сп’яніння та погрожуючи ножем відібрав у неї золоту обручку, після чого чоловік втік. Про це повідомив сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області.

Правоохоронці негайно розпочали заходи по встановленню місцезнаходження нападника. Проведені оперативні заходи дали позитивний результат і через декілька годин підозрюваного затримали на одній із вулиць міста.

Як пояснив сам затриманий, йому конче були необхідні кошти на наркотики, тому він і скоїв напад. Зайшов до знайомої, побачив у неї на пальці золоту каблучку. Витягнув ножа та погрожуючи ним заволодів обручкою. Потім поїхав в місто Черкаси, де й продав золотий виріб за 1500 гривень. Виручені кошти витратив на наркотики.

За вказаним фактом Золотоніським слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмиснику оголошено про підозру та затримано за статтею 208 КПК України.

За вчинені протиправні дії чоловікові загрожує до 12 років з конфіскацією майна. Правоохоронці перевіряють причетність особи до скоєння інших злочинів на території області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині у жінки вилучили наркотиків на понад 200 тисяч гривень.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version