додому Новини Черкащанин очолив Укравтодор

Черкащанин очолив Укравтодор

0

Кабінет Міністрів України призначив Сергія Підгайного родом із Черкащини Головою Державного агентства автомобільних доріг України, інформує прес-служба Служби автомобільних доріг у Черкаській області.

Сергій Підгайний народився 15 лютого 1977 року в м. Канів Черкаської області. Вищу освіту здобув у Одеській державній академії будівництва та архітектури, яку 1999 року закінчив за спеціальністю "теплогазопостачання та вентиляція".

Трудову діяльність розпочав 2000 року в бізнес-сегменті. Спочатку виконробом ПП "Ремцентр". За рік став очільником ПП "Строй-Систем". З 2004 по 2005 працював менеджером з виробництва ПП "Старокінний ринок" та виконробом ТОВ "Еліт-Строй".

На державну службу прийшов майже 10 років тому. Упрожовж семи років працював на посаді начальника управління дорожнього господарства Одеської міської ради.

З 2009 по 2010 рік працював головою Приморської районної адміністрації м. Одеса, а з 2012 по 2013 рік виконував обов’язки заступника Одеського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

У квітні цього року призначений на посаду заступника Голови Державного агентства автомобільних доріг України, а 4 червня рішенням Уряду призначений Головою Укравтодору.

Нагадаємо, раніше Укравтодор очолював Євген Прусенко, з березня поточного року — Олександр Малін.

Цікаво, що начальник Служби автомобільних доріг у Черкаській області також працював на півдні країни, а родом із Черкас. Андрій Мартинюк, який очолив черкаських дорожників у квітні, останні три роки обіймав посаду заступника начальника з економічних питань Служби автомобільних доріг у Одеській області.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version