додому Новини Черкащанин обікрав свого вітчима

Черкащанин обікрав свого вітчима

0

З інформацією про крадіжку до Звенигородського відділу поліції звернувся 50-річний житель одного із сіл району, інформують у ГУ НП в Черкаській області. Чоловік розповів, що до нього в гості приїжджав його пасинок, з яким він розпивав алкогольні напої. Наступного дня він виявив, що зник його мобільний телефон, а разом з ним і пасинок. Сума збитків становить близько 300 гривень.

Проводячи заходи по встановленню місцезнаходження чоловіка, до правоохоронців надійшла інформація, що 26-річний чоловік продав мобільний телефон одному із місцевих жителів, про який розпитували поліцейські. Підозрюваного було затримано за місцем проживання у місті Ватутіне та доставлено до відділу поліції. Слідчому він розповів, що перебуваючи у свого вітчима вдома побачив мобільник та скориставшись нагодою викрав його.

Слідчим відділенням Звенигородського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанин, який пограбував студентку, відповість перед законом.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version