додому Новини Черкащанин через образу пограбував дівчину, з якою познайомився в Інтернеті

Черкащанин через образу пограбував дівчину, з якою познайомився в Інтернеті

0

Із повідомленням про грабіж до Черкаського відділу поліції звернулась 19-річна місцева жителька, повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області. Вона розповіла поліцейським, що познайомилася з хлопцем через мережу Інтернет. Знає його лише по імені. Декілька разів вони зустрічалися, та під час останньої зустрічі юнак почав її домагатися, повалив на землю та забрав мобільний телефон.

За вказаним описом було встановлено особу зловмисника. Ним виявився 25-річний черкащанин. Його відвідали за місцем проживання та доставили в поліцію. Потерпіла його відразу впізнала, і молодий чоловік зізнався у вчиненому. Розповів, що в такий спосіб вирішив їй помститися за те, що чоловік під час їх зустрічей витратив певну суму коштів, а вона йому відмовила в інтимі.

Речовий доказ вилучено. За фактом грабежу Черкаським відділом поліції розпочато кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанин заради оковитої пограбував жінку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version