додому Новини Черкащани задекларували майже мільярд торішніх статків

Черкащани задекларували майже мільярд торішніх статків

0

Станом на 1 червня державні податкові інспекції Черкаської області отримали та опрацювали 29 383 декларацій про майновий стан та доходи за 2015 рік, пише Діловий регіон.

– Загальна сума задекларованого черкащанами доходу становить 923,9 млн грн, розповів начальник Головного управління ДФС у Черкаській області Максим Криштопа.

За деклараціями місцеві бюджети Черкаської області отримають 29,8 податку на доходи фізичних осіб. Також за деклараціями надійде 5,7 млн грн військового збору за 2015 рік. Податкова знижка до повернення становить 4 мільйони гривень.

Найбільше надійшло декларацій про доходи від отримання подарунків та спадщини (2613), від надання майна в оренду (2252). Дохід від продажу рухомого та нерухомого майна задекларувало 566 громадян. Інвестиційний прибуток – 26. Про отримані торік іноземні доходи також повідомили 119 черкащан.

Порівняно з тогорічною деклараційною кампанією на 3136 збільшилась кількість поданих декларацій. Майже на 9 мільйонів гривень більша за минулорічну сума задекларованого до сплати ПДФО.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкащина спрямувала до бюджетів майже два мільярди гривень податків.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version