додому Новини Черкащани, які пройшли конкурс на відбір посади слідчого вирушать на навчання

Черкащани, які пройшли конкурс на відбір посади слідчого вирушать на навчання

0

Переможці конкурсу проходитимуть первинну професійну підготовку на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ МВС України. 30 березня за участю керівництва ГУНП з новопризначеними слідчими проведено первинний інструктаж. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Черкаській області.

Так, 26 новопризначених слідчі успішно пройшли конкурс для проведення  інструктажу перед направленням на первинну професійну підготовку до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ МВС України.

Під час інструктажу було наголошено на чіткому дотримання вимог Закону України "Про національну поліції", етичного Кодексу поліцейського та Дисциплінарного статуту ОВС.

Нагадаємо, 16 січня черкаська поліція розпочала набір слідчих до органів внутрішніх справ. Взяти участь у конкурсі на 60 вакантних місць запрошують усіх охочих. Кандидати проходитимуть психологічне обстеження, здаватимуть фізичну підготовку і спеціальні тести, зокрема на знання законодавства. Для прозорості відбору усі розмови з кандидатами записуватимуться та транслюватимуться в онлайн-режимі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаська поліція шукала слідчих на зарплату у десять тисяч гривень.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version