додому Новини Черкащани пікетують прокуратуру через Олійника (додане ВІДЕО)

Черкащани пікетують прокуратуру через Олійника (додане ВІДЕО)

0

Селяни з Черкащини пікетують обласну прокуратуру з вимогою відставки прокурора Черкаського району Руслана Олійника. На їхню думку, через його неправомірні дії в них намагаються відібрати землю, інформує vikka.ua.

Протест виник через скандал 5-річної давнини. Тоді Черкаська районна рада виділила 146 селянам землю. Зараз прокуратура оскаржує таке рішення влади. Через це люди обурені.

На думку селян, землю хочуть забрати за вказівкою екс-голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба, оскільки це – "ласа ділянка" на березі Дніпра.

Разом із селянами під стіни прокуратури прийшли представники "Правого сектору". Вони вимагали, щоб до них вийшов прокурор області Миколенко. Втім до людей вийшов лише його заступник Шевченко. Він пообіцяв розібратися у ситуації.

Крім притягнення до відповідальності прокурора Черкаського району Руслана Олійника, люди також вимагають притягнути до відповідальності суддів Черкаського району Суходольского та Морозова, що ухвалювали неправомірні рішення про позбавлення селян земельних ділянок, і поновити порушені права землекористувачів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version