додому Новини Черкащани пікетують Кабмін та ВРУ через підвищення тарифів

Черкащани пікетують Кабмін та ВРУ через підвищення тарифів

0

У Києві 6 липня розпочалася попереджувальна протестна акція у зв’язку з підвищенням ціни на газ і комунальних тарифів. До столиці з’їхалися представники усіх областей, зокрема й Черкащини.

Як повідомив у коментарі сайту vikka.ua голова Федерації профспілок області Петро Шевченко, наразі у марші протесту взяли участь понад 1100 черкащан з кожного районного центру.

"Ми виступаємо за соціальну справедливість, висловлюючи протест проти зростання ціни на газ для населення, тарифів на гарячу воду і опалення. У той же час ми вимагаємо кардинального підвищення заробтних плат та пенсій. Населення не має просити в уряду милостині, бо навіть ті ж субсидії – це податки, які сплачує працююче населення", – зазначає голова Федерації професійних спілок області.

Учасники маршу вирушили колонами від парку ім. Шевченка та парку Слави до Кабміну. О 9:30 там розпочався мітинг. О десятій протестувальники перейшли до Верховної Ради. Як пояснив Петро Шевченко, якщо владці будуть не готові домовлятися, країну чекає загальнонаціональний страйк.

"Людей не чують, і цю помилку робить кожен уряд, що приходить до влади. Один прийшов, підвищив тарифи і пішов у відставку, інший його змінив і знову те саме. І все це без погодження з людьми", – додає очільник обласної федерації профспілок.

Як повідомляв сайт vikka.ua, оформити субсидію черкащанам стає все складніше.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version