додому Новини Черкащина Черкащани підписуються на звільнення директора КП "ЧЕЛУАШ"

Черкащани підписуються на звільнення директора КП "ЧЕЛУАШ"

0

На сайті Черкаської міської ради з’явилась електронна петиція із проханням звільнити Олексія Мельника із посади директора КП "ЧЕЛУАШ".

Звернення створене у зв’язку з аварійним станом доріг у Черкасах, а також із систематичними порушеннями норм та стандартів виконання аварійно-ямкових та ямкових ремонтів дорожнього покриття.

"Громада міста Черкаси неодноразово фіксувала свавілля з боку працівників КП "ЧЕЛУАШ" при виконанні ремонтних робіт, про що є достатньо фото- та відеоматеріалів. Працівники керуються безпосередньо вказівками керівника, який, на думку громади, зовсім не відповідає займаній посаді. Про це свідчить жахливий стан доріг міста, несвоєчасна підготовка підприємства і до сезонних ремонтних робіт, і до зимового утримання доріг нашого міста. Влітку потрібно готуватись до зими, а ще з зими починати готуватись до ремонтних робіт з усунення аварійності на дорогах міста. Вважаємо, що Олексій Мельник є необізнаний керівник даного підприємства та вимагаємо негайного його звільнення в зв’язку з його професійною непридатністю", – йдеться у петиції.

Як повідомляв сайт vikka.ua, суд поновив на посаді черкащанина, якого затримували онлайн.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version