додому Новини Черкащани іронізують над ажіотажем навколо виборів у США

Черкащани іронізують над ажіотажем навколо виборів у США

0

Скандальна та неочікувана перемога Дональда Трампа на виборах у США сколихнула увесь світ. Черкащани не залишились осторонь світової події та поділилися своїми думками щодо перемоги одіозного політика у соцмережі. Відгуки, емоції, прогнози та пояснення вибору американців зібрав сайт vikka.ua.

Напередодні виборів черкащани ще оптимістично налаштовані та жартують. Серед них і нардеп Віталій Чепинога, відомий своїми жартівливими постами…

і письменниця Ірена Карпа, яка стежить за подіями із Франції.

Проте результати спантеличують, тож черкаська журналістка Галина Кобзар намагається проаналізувати причини такого вибору.

Екс-депутат міськради Наталія Коваленко пише, що американці таки прогадали.

Начальник управління інспектування Черкаської міськради Олександр Давиденко констатує: в США бідні залишаться бідними, а заможні – заможними.

Колишній очільник департаменту інформаційної політики та комунікацій з громадськістю Черкаської ОДА Сергій Пасічник ставить риторичне питання: чим такий результат виборів позначиться для України.

Речник ДСНС в Черкаській області Костянтин Проценко вважає, що перемога кандидата від республіканців у США є негативним фактором для України. 

А от нардеп Микола Томенко цитує відомий вірш Симоненка, вказуючи на те, що українці самі будують своє щастя, тож приділяти такої уваги виборам у чужій країні не варто.

Актор Черкаського драматичного театру Павло Гончаров навіть підібрав тематичне відео.

Все ж із гумором жартують над перемогою Трампа черкаські журналісти. Зокрема Юрій Стригун "звинувачує" Трампа у відсутності світла. У коментарі до його посту депутат Черкаської облради Юрій Ботнар продовжив жарт та припустив, що проблеми з інтернетом теж слід пов'язати з перемогою американського мільярдера.

Вікторія Мальована "підозрює", що новий Президент Америки поналивав води на пішохідних переходах.

А от Валентин Чернявський вже втомився від постів про вибори.

Досить небагатослівні "порошенківець" Сергій Рубан та Ірена Карпа.

Вже не добирає слів і Віталій Чепинога, вживаючи навіть нецензурну лексику.

 

 

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські політики показали свої татуювання.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version