додому Новини Черкащина Черкащанам нагадують про карантин вихідного дня

Черкащанам нагадують про карантин вихідного дня

0
ua.112.ua

До кінця місяця, у суботу та неділю, закладам харчування, магазинам, окрім продуктових, ТРЦ, спортзалам доведеться дотримуватись карантинних обмежень. Також скасовуються всі масові заходи.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Так, з 11 листопада в Україні діють нові карантинні обмеження. Рішення Кабміну, а саме постанова №1100, оприлюднене на «Урядовому порталі». Документ передбачає жорсткі протиепідеміологічні заходи протягом усіх вихідних листопада (14-15, 21-22 та 28-29 числа).

Починаючи з 00:00 годин суботи до 00:00 годин понеділка на всій території України забороняється робота всіх закладів культури (театри, кінотеатри), басейнів, спортивних залів, фітнес-центрів і торгово-розважальних центрів. Барам, ресторанам та кафе також заборонено приймати відвідувачів, вони можуть працювати в режимі «на виніс» або здійснюючи адресну доставку.

З метою забезпечення виконання вимог чинного законодавства на території міста Черкаси поліцейські у складі мобільних груп проводитимуть превентивну роботу, а у випадку ігнорування заборони та невиконання законних вимог – складатимуть протоколи відповідно ст. 44-3 КУпАП і направлятимуть їх до суду.

Зауважимо, що за порушення правил карантину, відповідно до статті 44-3 КУпАП передбачено покарання у вигляді штрафу – від 17 тисяч до 34 тисяч гривень, а на посадових осіб – від 34 тисяч до 170 тисяч гривень.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині продовжують виявляти сотні хворих на коронавірус.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version