додому Новини Черкащан запрошують вшанувати загиблого АТОвця

Черкащан запрошують вшанувати загиблого АТОвця

0

П’ятниця 25 березня, в Черкасах оголошена днем трауру. З 11 години на Соборній площі міста розпочнеться церемонія прощання з загиблим Героєм, учасником АТО – Маламужем Олександром Вячеславовичем. Про це інформує прес-служба Черкаської міськради.

У 12:00 в Черкасах оголошено загальноміську хвилину мовчання як знак пошани та безмежної скороботи за Олександром та десятками черкащан, які поклали свої життя, захищаючи  територіальну цілісність  та суверенітет України в зоні АТО.

У зв’язку з цим міська влада  звертається до всіх черкащан прийти на Соборну площу та належним чином вшанувати пам’ять загиблого.

Керівників підприємств всіх форм власності просимо приспустити державні прапори на будівлях, а також скасувати всі розважальні заходи, заплановані цього дня.

Похоронять Олександра на Алеї Слави учасників АТО на кладовищі №4.

Олександр  народився 18 липня 1985 року в Черкасах. Служив у 2-му батальйоні спеціального призначення НГУ "Донбас". Як інформують на сайті "Книга пам’яті", ранком 29-го серпня 2014 р., під час виходу з Іловайського котла, їхав у кузові броньованої вантажівки КАМАЗ у складі автоколони батальйону "Донбас" по дорозі з с. Многопілля до с. Червоносільське Донецької області.

При в’їзді до с. Червоносільське по автомобілю  вистрілив російський танк.  Олександр загинув разом з сімома побратимами, що знаходились у вантажівці.

8 жовтня 2014 року тимчасово був похований на Краснопільському цвинтарі м. Дніпропетровська  як невпізнаний герой. Згодом тіло ідентифікували за тестами ДНК.

Як повідомляв сайт vikka.ua, уманських атовців відзначили медалями.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version