додому Новини Черкащан запрошують у сквер "Юність" на обрядове дійство "Свято Великодня" (ФОТО)

Черкащан запрошують у сквер "Юність" на обрядове дійство "Свято Великодня" (ФОТО)

0

На території скверу "Юність" у Черкасах 17 квітня о 12.00 відбудеться традиційне обрядове дійство "Свято Великодня", повідомляє прес-служба Черкаської міської ради.

У рамках свята на черкащан та гостей міста чекає музично-розважальна програма від міського Будинку культури ім. Івана Кулика та учнів шкіл естетичного виховання, які представлять глядачам весняну концертну програму, водитимуть хороводи з веснянками та гаївками, закликаючи мирну й теплу весну.

Керівництво міста нагородить переможців та учасників конкурсу вуличних інсталяцій "Черкаська писанка – 2017", автора найкращого "Великоднього дерева" та автора найсмачнішої "Великодньої паски".

Окрасою фестивалю стане конкурс – ярмарок "Великодня паска", участь у ньому візьмуть професійно-технічні училища, вищі навчальні заклади, кулінари-аматори та кондитерські міста, які представлять свій заклад та кондитерські вироби, виготовлені власноруч.

Не буде нудьгувати і малеча. Ігрові програми, спортивні розваги, дитячі конкурси – все це для маленьких містян.

У містечку майстрів всіх охочих навчатимуть виготовляти писанки, великодні прикраси та смачні пряники, а на ярмарку-розпродажу можна буде придбати паски та смаколики.

Як повідомляв сайт vikka.ua, великодній кошик обійдеться черкащанам у 532 гривні.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version