додому Новини Черкащан запрошують на сімейні уікенди "Family Days"

Черкащан запрошують на сімейні уікенди "Family Days"

0

У Черкасах у ТРЦ "Любава" щонеділі 14, 21, 28 серпня об 11 годині проходитимуть на сімейні уікенди "Family Days". Про це повідомили у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради.

14 серпня – день під назвою "Творчі та веселі". У батьків з дітлахами буде можливість створити багато цікавих речей своїми руками. Конкурси та ігри дозволять розкрити творчий потенціал, щодо прикладного мистецтва.

21 серпня на відвідувачів чекає день екологічного спрямування. Всі активності будуть направлені на виховання екосвідомості дітей та їх батьків. Цей день має назву "Ми любимо нашу планету".

І 28 серпня перед школою та садочком діти та їх батьки матимуть можливість просто відпочити насолоджуючись спілкуванням з улюбленими героями, а також відчути себе у їх "шкірі". В цей день "Улюблені герої" стануть ближчими.

Нагадаємо, що на реалізацію грантового проекту "Family Days" було спрямовано 15 тисяч гривень із міського бюджету. Цьогоріч за рішенням Експертної ради гранти вибороло 11 учасників.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version