додому Новини Черкащан закликають до масштабного прибирання через соціальний ролик (ВІДЕО)

Черкащан закликають до масштабного прибирання через соціальний ролик (ВІДЕО)

0

23 квітня з 10:00 по 12:00 годину у Черкасах відбудеться масштабний міжнародний екологічний соціальний проект "Зробимо Україну чистою!-2016". Акція пройде в інших містах нашої країни. Про це повідомили у Черкаському обласному молодіжному ресурсному центрі.

В межах акції будуть проведені наймасштабніше прибирання країни, всеукраїнський екологічний фестиваль "ЧистоФест", форуми, круглі столи та інші заходи.

В акції беруть участь громадяни України, комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, зірки та лідери громадської думки.

У 2015 році до акції долучилось понад 500 000 учасників в 24 областях на 2832 локаціях. У 2016 році ГО "Let’s do it, Ukraine" запланували понад 700 000 учасників та 5 тисяч локацій по всій території країни.

Акція має глибоке суспільне значення, адже об’єднує громадянське суспільство, представників бізнесу та органи державної влади у вирішенні питань поводження з відходами та одночасно сприяє розвитку волонтерського руху в Україні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у квітні планують генеральне прибирання в Черкасах.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version