додому Новини Черкащан примушують платити за витоптування газонів (ВІДЕО)

Черкащан примушують платити за витоптування газонів (ВІДЕО)

0

Серед проблемних місць у Черкасах – перехрестя вулиці Університетська та бульвару Шевченка. Тут постійно паркуються автомобілісти на газоні, та й пішоходи "не гребують витоптувати майбутню травичку". Тому журналіст телеканалу "ВІККА" перевтілився у "інспектора", який штрафував за ці порушення.

Озброївшись товарними чеками та жилеткою ведучий програми пішов ловити порушників. Про це дивіться у новому випуску "Провокації" на телеканалі "ВІККА".

Першого порушника, який припаркував автівку на газоні, чекали разом із працівником ДАІ.

"Будемо чекати. Це ж наглість з його сторони. Воно ж бачить, що ніхто не ставить машини з цього боку", – говорить інспектор.

А тим часом на газон заїхала "ГАЗелька". На вимогу заплатити штраф водій почав виправдовуватися: "Я можу дати номер телефону господаря автівки. Минулого разу не було де стати. Я теж тут припаркувався. Ми ж тут забираємо макулатуру. Я не можу по іншому паркуватись, щоб не заїхати на газон".

Натомість водій легковика на повідомлення про порушення і штраф у 15 гривень обурився: "А чого заборчика немає. Де газон? Ви ж не огородили нічого. Попередження треба було повісити". Однак витягнув гроші: "Нате і залиште собі свою квитанцію".

Згодом інспектор переключився на пішоходів, які перебігали бульвар Шевченка через газон. Перша жіночка відразу почала просити вибачення: "Ой вибачте, я не буду більше, обіцяю".

Натомість наступний чоловік сперечався з ведучим: "Ну пройшов… Що тут трава на газоні? Де вона та трава?" А штраф платити він навіть не збирався: "Та нема в мене грошей".

Дві наступні порушниці поцікавилися, де зазначається, що переходити по газонах не можна: "Ой, а де написано, що не можна переходити. Ми не знали. Ми перший раз. Тут має бути табличка, яка попереджуватиме. До того ж, все життя ходили по газонах, а ніхто ніколи не штрафував. І взагалі я в цьому районі перший раз".

Наступна жінка у поганому настрої навіть не сперечаючись витягнула із гаманця 15 гривень штрафу.

Ще одна містянка обурилась: "Я тут тільки смітники бачу. А звідки я знаю, що тут висадили. Тут не має оголошення. Та й ми все життя ходили. Я 16 років живу у Канаді. І це не газон – це смітник. От там я зробила газон, щоб люди відпочивали. Міська ж влада Черкас нічого не хоче".

Ця порушниця обійшлась без штрафу, адже ведучий переключив увагу на чоловіка, який перебіг дорогу через газон попри прохання зупинитися.

Цікаво, що ще одна дівчина без слів, на заяву про штраф, готова була віддати 15 гривень.

Згодом наш ведучий підійшов до водія, який припаркував авто на газоні. Той відреагував грубо: "Хто сказав, що це газон. Ти чьо гоніш? Та викличи ДАІшника. І що мені з ним робить. Та йди ти?" Він рушив ледь не наїхавши на "інспектора".

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version