додому Новини Черкасці вимушені жити у свинарнику (ФОТО)

Черкасці вимушені жити у свинарнику (ФОТО)

0

Мешканці багатоповерхових будинків по вул. 30 років Перемоги, 22 та вул. Конєва, 5, 9, 11 обурені, що в їхньому дворі – безлад.

Управління інспектування провело перевірку нежитлової будівлі (колишній дитячий дошкільний навчальний заклад №12) та виявила, що територія – ужахливому антисанітарному стані.

Про це у Facebook відзвітував керівник управління Олександр Давиденко.

"Територія засмічена побутовим та будівельним сміттям, не проводиться своєчасне косіння бур’янів, допущене заростання території чагарниками та самостійними поростями дерев, будівля – в неналежному технічному (аварійному) стані", – зазначає Давиденко.

За його словами, це є порушенням Правил благоустрою міста Черкаси, затверджених рішенням Черкаської міської ради від 11.11.2008 року № 4-688, за що передбачено адміністративну відповідальність у розмірі від 850 грн. до 1700 грн.

Управління інспектування вже звернулося до департаменту економіки та розвитку, на балансі якого перебуває територія. Спеціалістів просять вжити заходів щодо приведення прибудинкової та прилеглої територій в належний санітарний стан.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version