додому Новини Через забиту каналізацію постраждали мешканці будинку по Чехова

Через забиту каналізацію постраждали мешканці будинку по Чехова

0

Біля будинку № 106 по вулиці Чехова виявили забиту каналізацію, через яку нечистоти були у дворі, біля магазину та на тротуарі. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі КП "Черкасиводоканал".

Приватне підприємство відмовлялося проводити відповідні роботи з очистки каналізаційного колодязя, який був переповнений стічними водами з їхньої будівлі. Люди довгий час намагались домовитися із директором підприємства самостійно, але безрезультатно.

"Фахівці обстежили мережу за вказаною адресою й виявили там справді забиту ділянку, – повідомляє начальник інспекції з контролю за водокористуванням та промисловим водовідведенням КП "Черкасиводоканал" Микола Мосур. – Керівництву цієї установи було вручено припис, в якому ми зобов’язали виконати чистку каналізаційної мережі".

Того ж дня підприємство звернулося листом до "Водоканалу" з проханням виконати роботи із очистки каналізаційної мережі. Працівники цеху мереж водопостачання та водовідведення за допомогою гідродинамічної машини промили близько 30-ти метрів забитої ділянки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version