додому Новини Черкащина Через спеку в містах Черкащини почали обмежувати подачу води

Через спеку в містах Черкащини почали обмежувати подачу води

1
вода кран водопостачання

Через спеку і обмеження електропостачання в деяких містах Черкащини почали подавати воду за графіком. Так, в Смілі вже запровадили графік, а в Каневі в одному із мікрорайонів міста організували підвіз води.

вода кран водопостачанняЯк повідомив міський голова Сміли Сергій Ананко, у зв’язку із високим температурним режимом дуже збільшилось споживання води мешканцями міста та незважаючи на те, що видобуток води збільшено на 40 %, порівняно з минулим роком, всеодно води не вистачає, а тому вводиться тимчасовий графік води, який буде переглядатись щоденно.

А от у Каневі у мікрорайоні Костянець артезіанські свердловини, які забезпечують питним водопостачанням мешканців даного мікрорайону, працюватимуть в години наявності електроенергії (дві години – працюють, чотири години – не працюють).

Враховуючи часи роботи артезіанських свердловин, просимо мешканців, що проживають в нижній частині мікрорайону раціонально та відповідально використовувати питну воду, щоб дати можливість подачі води іншим домоволодінням, які розташовані у верхній частині мікрорайону.

 

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version