додому Новини Через ревнощі чоловік вбив свого приятеля

Через ревнощі чоловік вбив свого приятеля

0

Правоохоронці затримали чоловіка, який забив свого приятеля до смерті через ревнощі. Про це інформують у прес-службі обласного управління МВС.

Трагедія сталася в одному із сіл Тальнівщини. 58-річного чоловіка відвезли до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, численними забоями тулуба і голови. Чоловіка врятувати не вдалося.

48-річний господар будинку розповів, що потерпілий прийшов до нього ввечері та приніс з собою пляшку горілки. Під час вечері власнику здалося, що той почав залицятися до його співмешканки. Розпочалася сварка, яка швидко переросла у бійку.

Чоловік руками та ногами бив приятеля, а потім, залишивши його в коридорі, пішов спати. Вранці він побачив, що товариш лежить на підлозі непритомний і викликав швидку.

За словами начальника Тальнівського райвідділу міліції Ігоря Голота, наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 ККУ (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version