додому Новини Через недофінансування ФК "Славутич" може припинити своє існування (ВІДЕО)

Через недофінансування ФК "Славутич" може припинити своє існування (ВІДЕО)

0

Черкаський "Славутич" може не взяти участь у наступному чемпіонаті України. Про це на прес-конференції повідомив генеральний директор клубу Володимир Лашкул, інформує "UA-Футбол".

За його словами, якщо влада Черкас та області не буде виявляти бажання фінансово підтримувати команду, то буде край важко утримувати.

– За останні півроку, коли я став генеральним директором клубу, на утримання команди було витрачено 10 млн грн. Здебільшого це були мої особисті кошти. За цей час влада фактично не підтримувала команду. Звичайно, я ще буду розмовляти із новообраним мером Черкас Одаричем та головою Черкаської ОДА Юрієм Ткаченко про підтримку команду. Із власних коштів я це робити більше не буду, – зазначив Володимир Лашкул.

Генеральний директор "Славутича" не виключає, що влада не підтримає команду. Тому місце "Славутича" у другій лізі може зайняти білозірська "Зоря" (Лашкул є почесним президентом "Зорі" – vikka.ua), яка нещодавно отримала атестат на участь у чемпіонатах України серед професійних команд і має відповідну для цього інфраструктуру.

Нагадаємо, що "Славутич" було створено у 2010 разі за сприянням тодішнього голови Черкаської ОДА Тулуба.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version