додому Новини "Чекраські перевізники не хочуть співпрацювати з нами", – керівник мобільного додатку MapaMagic

"Чекраські перевізники не хочуть співпрацювати з нами", – керівник мобільного додатку MapaMagic

0

Керівник системи мобільного додатку Mapa Magic Віктор Євпак під час прес-конференції 26 грудня заявив, що черкаські перевізники не хочуть співпрацювати з ними, тому проект і закрився.

"Чому закрився проект? Ми говорили, що це має поширитися на транспортну реформу міста, і ми були готові, що співпрацюватимемо з усіма перевізниками. Однак зараз двері до них закриті", – зазначив Євпак.

Натомість начальник управління транспорту департаменту ЖКК Черкаської міської ради Віталій Москаленко, пояснив, чому не поширилася дія програми на маршрутки.

"З 26 маршрутів 8 мають ще старі договори. І ми не можемо перевізників змусити встановлювати трекери, а самі вони не бажають цього робити", – зазначив начальник управління транспорту департаменту ЖКК.

Він додає, що у березні 2017 року буде проведений конкурс, де в умовах вони можуть прописати наявність GPS-трекерів.

Нагадаємо, система мобільного додатку Mapa Magic – для відстеження руху тролейбусів в реальному часі, у серпні розпочала свою роботу у тестовому режимі. GPS-систему працювала на 15 "азотівських" тролейбусах. Водночас керівник проекту Віктор Євпак 23 грудня повідомив про зупинення програми MapaMagic у Черкасах. Він ствердив, що ця програма місту не цікава.

Як повідомляв сайт vikka.ua, мер спростував домовленості щодо запровадження MapaMagic у Черкасах.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version