додому Новини Центровий Суперліги гратиме за "Черкаських Мавп"

Центровий Суперліги гратиме за "Черкаських Мавп"

0

"Черкаські Мавпи" продовжують активність на трансферному ринку. Після підписанням професійного контракту з Олександром Кобцем черкасці уклали угоду з одним з найсильніших молодих центрових минулорічної Суперліги – Станіславом Завадським, інформує прес-служба "Черкаських мавп".

Завадський народився у 1987 році, зріст – 213 см. У минулому сезоні грав за южненський "Хімік", з яким зумів виграти регулярний чемпіонат Суперліги та здобути срібні нагороди головного баскетбольного турніру України. До підписання угоди з "Мавпами" Завадський виступав лише за один професійний клуб. У формі "Хіміка" Станіслав дебютував у Суперлізі ще у сезоні 2007-му. За цей час став основним українським бігменом команди.

У минулому сезоні в чемпіонаті України (32 матчі) Завадський здобував 6.2 очки та 2.6 підбирання, у Єврокубку (17 матчів), його статистика складала середні 2.8 очок та 1.8 підбирання. До слова, у Єврокубку Завадський дійшов з Хіміком до 1/8 фіналу, а роком раніше він був і у чвертьфіналі. Також він виступав за збірну України на Універсіаді 2009-го року.

Кращий матч центровий у минулому сезоні провів проти "Галичини" (97:53), коли здобув 18 очок та 4 підбирання. Проти "Черкаських Мавп" у минулому сезоні Завадський провів лише один матч, у якому відзначився 8-ма очками.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version