додому Новини Бондаренко пояснив, чому зруйнував фонтани біля Дитячого парку (документи, ФОТО)

Бондаренко пояснив, чому зруйнував фонтани біля Дитячого парку (документи, ФОТО)

0

Фонтани на вході до "Дитячого парку" перебували у небезпечному стані. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив очільник КП "Дирекція парків" Микола Бондаренко.

Так він відреагував на інформацію у соцмережах та ЗМІ про те, що знесли стелу на вході до Дитячого парку.

"Прийшовши на посаду директора КП "Дирекція парків" звернув увагу не тільки на жахливий фінансовий стан підприємства, постарався попередник, але й на аварійний стан багатьох об'єктів парку. У жахливому стані знаходиться літній кінотеатр в Ювілейному парку, туалет, адмінбудівля та озера в парку Перемога та багато іншого. Але найнебезпечнішим був стан фонтанів на вході до Дитячого парку", – пише Бондаренко у соцмережі.

За його словами, експлуатація цих фонтанів без належної гідроізоляції чаш та заміни труб призвела до перевитрат води. Вона крізь щілини йшла в грунт, а також підмивала об'єкти входу, зокрема барельєф та огорожу.

Все це очільник "Дирекції парків" продемонстрував світлинами, які опублікував у соцмережі. КП звернулося до міської ради з проханням про фінансування реконструкції фонтану в Дитячому парку, а також інших аварійних об'єктів.

"Але внаслідок активної протидії секретаря міськради практично всі об'єкти не будуть профінансовані у 2015 році. Нахил барельєфу, який введений в експлуатацію у 1986 році, арматура, яка з нього стирчить та шматки, які вже повідпадали, і, слава Богу, нікого не поранили, становлять небезпеку для відвідувачів парку, особливо для дітей", – зазначив Бондаренко.

Згідно висновків комісії, конструкція перебуває в аварійному стані та може впасти .

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version