додому Новини Бондаренко доручив встановити до кінця року 700 вуличних ліхтарів

Бондаренко доручив встановити до кінця року 700 вуличних ліхтарів

0

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко дав доручення терміново освітлити сполучення від онкодиспансеру до району "Луначарський". Про це інформує прес-служба Черкаської міськради.

Як довго частина дороги, що веде через ліс від онкодиспансеру до вулиці Ярослава Галана, не освітлюється, місцеві жителі навіть не пам’ятають. Щодня нею ходять у темний час доби не тільки пацієнти медичного закладу, а й десятки його працівників, що мешкають у двох гуртожитках на Луначарського.

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко дав доручення директору КП "Міськсвітло" Віталію Терьохіну терміново освітлити сполучення від онкодиспансеру до Ярослава Галана. За словами самого Віталія Терьохіна, до кінця року тут заплановано встановити тимчасові опори та ліхтарі, котрі стоятимуть, поки не буде розроблено проектно-кошторисну документацію на постійну дорогу. Яку теж, до речі, тут планують прокласти найближчим часом.

Крім того, Анатолій Бондаренко дав доручення директору "Міськсвітла" до кінця цього року встановити у місті 700 вуличних ліхтарів. Інформацію про виконання робіт буде розміщено на офіційному сайті міської ради.

Як повідомив сайт vikka.ua, Бондаренко "розібрався" з журналістами.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version