додому Новини Бобов зареєстрував законопроект для кращого харчування дітей-чорнобильців

Бобов зареєстрував законопроект для кращого харчування дітей-чорнобильців

0

Депутат Верховної Ради від Черкащини Геннадій Бобов зареєстрував законопроект, який дозволить закуповувати харчування для дітей-чорнобильців на місцях. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За словами Бобова, на початку року склалася неприємна ситуація, коли через проблеми з проведенням тендеру на центральному рівні було заблоковане гаряче харчування 233 тисяч дітей. Проблему вдалося вирішити лише через кілька місяців шляхом виплати компенсації.

"Новий законопроект дозволить закуповувати продукти харчування для дітей-чорнобильців на місцях. Тож заблокувати харчування для дітлахів через непорозуміння чи недолугість чиновників буде неможливим. Це дозволить купувати більш якісні і більш дешеві продукти для дітей в тому регіоні, де вони проживають і навчаються, а також значно оперативніше реагувати на зміни цін, які сьогодні ростуть кожного місяця", – зазначив нардеп.

За його словами, у законопроекті виписаний  і "запобіжник", який унеможливить корупцію.

"Продукти можна буде закуповувати тільки за цінами, що не перевищують середньозважені в регіоні. Методику розрахунку зробить Держстат, який має для цього всі можливості. Він же буде надавати і інформацію. Тож шахраям не вдасться заробити на дитячому харчуванні", – переконує Геннадій Бобов.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version