додому Новини Кримінал Більше трьох років знадобилося, щоб черкащанин, через якого загинув мотоцикліст, сів у...

Більше трьох років знадобилося, щоб черкащанин, через якого загинув мотоцикліст, сів у в’язницю

0

Більше трьох років розслідування і судових засідань і як результат – 4 роки ув’язнення. Такий вирок отримав смілянин Валерій Гаражун, який ще у липні 2021 року скоїв ДТП у Черкасах, в результаті якого загинув Максим Калафіцкій.

Апеляційний суд в Черкаській області залишив без змін вирок Соснівського суду м. Черкаси. Валерія Гаражуна було засудженно на 4 роки в’язниці, на 3 роки позбавлення прав і відшкодування матеріальної та моральної шкоди в сумі 152 196 грн та моральну шкоду в сумі 250 000 грн, та витрати на правову допомогу у сумі 26 000 грн, а всього 428 196грн.

Під час апеляційного розгляду Валерій Гаражун просив замінити ув’язнення в місцях позбавлення волі на умовно випробувальний термін з виплатами всіх компенсацій потерпілим.

Водночас батько загиблого клопотав за надання винуватцю максимального терміну ув’язнення – 8 років позбавлення волі.

Апеляційний суд не задовольнив прохання обох сторін і залишив попередній вирок без змін, та засудив вбивцю до 4 років позбавлення волі й виплати всіх відшкодувань.

Нагадуємо, що ДТП сталася у липні 2021 го у Черкасах по вулиці Смілянська. Водій легковика Валерій Гаражун розвертався. Хотів заїхати на автозаправку. Пропустив два автомобілі й рушив. Кермувальник мотоцикла Максим Калафіцький, який рухався по своїй смузі, врізався у машину.

YouTube video player

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version