додому Новини Безробітний черкащанин, який заради грошей на оковиту, вдався до крадіжки, сяде за...

Безробітний черкащанин, який заради грошей на оковиту, вдався до крадіжки, сяде за ґрати

0

До чергової частини Драбівського відділення поліції зателефонував 48-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку, повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області. Він розповів поліцейським, що вночі з прибудинкового приміщення викрадено бензопилу та подовжувач. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Прибувши на виклик, працівники поліції оглянули місце події та опитали свідків. Вони розповіли, що речі, схожі на викрадені, намагався продати невідомий молодий чоловік. За описом встановлено його особу. Ним виявився непрацюючий 24-річний драбівчанин, який напередодні працював у потерпілого. Підозрюваного викликали до поліції. Розуміючи, що його викрито, зловмисник зізнався у вчиненому. Розповів, що потрібні були кошти. Згадав, що знає, де у потерпілого сховані ключі від приміщення, і вчинив крадіжку. Викрадене продав за 1500 гривень перехожому, а кошти пропив.

Речові докази вилучено. За фактом крадіжки Драбівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині вирішують, як боротися з крадіями телефонних дротів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version