додому Новини Бенюку в Черкасах прихильниця подарувала дерев'яну статуетку (ФОТО)

Бенюку в Черкасах прихильниця подарувала дерев'яну статуетку (ФОТО)

0

Народний артист України, народний депутат України від ВО "Свобода" Богдан Бенюк провів зустрічі із жителями Чорнобаю та Черкас.

Під час виступу нардеп наголосив, що багатьох законів, які мали би бути ухвалені одразу після революції, досі немає.

– Наприклад, закон про люстрацію, закон, який би закріплював повноваження громади відкликати народних депутатів. Також, на нашу думку, варто ухвалити закон, який би забороняв народним депутатам змінювати партійну чи фракційну належність. Якщо обранець прийшов у парламент з одною партією, а його погляди змінилися чи йому щось не сподобалося, – він має скласти мандат, – вважає Бенюк.

На переконання "свободівця", останні події в країні "викристалізовують нас".

– Кажуть, українці – чудова нація, захоплюються нашою душею, піснями. Та я кажу, що зараз усе навпаки: ми відгороджуємося один від одного високими парканами, закриваємося й ховаємося одне від одного. Революція гідности об'єднала нас! Отепер з'являється той світлий вогонь над нами, як на іконах. Тому ми ніяк не можемо полишити Схід України, де живуть чудові українці, – наголосив Бенюк.

Родзинкою зустрічі стало те, що черкащанка-прихильниця творчості Бенюка презентувала народному артистові статуетки Швейка та Лукаша, які з дерева вирізьбив її чоловік, та подякувала за візит до Черкас, інформує прес-служба "Свободи".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version