додому Новини "Батьківщинівець" Бондаренко відкрито погрожував людям Одарича?

"Батьківщинівець" Бондаренко відкрито погрожував людям Одарича?

0

Екс-кандидат у міські голови Черкас від "Батьківщини" Анатолій Бондаренко перешкоджав роботі нової територіальної виборчої комісії. Зокрема, в суботу він не давав їм можливості потрапити у 206 кімнату мерії, де зберігається виборча документація – протоколи та бюлетені.

Як розповіла кореспондентові vikka.ua юрист, довірена особа Сергія Одарича на мерських виборах Наталія Даньковська, внаслідок активності кандидата від "Батьківщини" в кулуарах міськвиконкому почалася штовханина.

– Я знімала на телефон, як він перешкоджав роботі комісії, зокрема не впускав голову і секретаря ТВК. Попри те, що було багато камер, моя йому завадила. Він захотів у мене відібрати телефон, погрожував мені, що я "ходитиму додому по частинах", – зазначила Даньковська.

Під час конфлікту за юристку заступився адвокат Олег Цисар, за що Бондаренко, за словами Даньковської, його вдарив.

– Олег подав заяву до міліції, я вже навіть давала пояснення як свідок щодо цього, – зазначила Наталія Даньковська.

Натомість голова обласної організації ВО "Батьківщина", екс-кандидат на посаду міського голови Черкас Анатолій Бондаренко запевняє, що не бив, а лише "відштовхнув" Цисаря.

– Ніхто його не бив, я відштовхнув його легенько. Якщо в нас чоловіки такі слабенькі і біжать одразу в міліцію, то я ж не винен. Якщо дорослі чоловіки біжать писати заяви, бо це політично вигідно, то ми так далі країну не побудуємо нормально. Нехай цей сопливий адвокат ще мамі поскаржиться, бо йому випадково, коли він мене штовхнув, попало, коли руку підняв, по шиї чи по обличчю долонею… – переповів свою версію подій Анатолій Бондаренко.

В обласній міліції кореспондентам vikka.ua щодо інциденту поки не вдається отримати коментар, оскільки прес-служба відомства не відповідає на дзвінки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version