додому Новини "Азотівські" тролейбуси у Черкасах вже почали "гнити" (ВІДЕО)

"Азотівські" тролейбуси у Черкасах вже почали "гнити" (ВІДЕО)

0

У Черкасах під час технічного огляду 15 тролейбусів, які вже 3 роки перебувають на ПАТ "АЗОТ", на окремих поверхневих частинах вже спостерігається часткова корозія. Про це повідомив член громадської ради при КП "Черкасиелектротранс" Валерій Мироненко на своїй сорінці у Facebook.

"Ми оглянули тролейбуси і можу сказати, що від дня їх останнього обслуговування на підприємстві, а це більше року, з зовнішнього огляду, на окремих частинах тролейбусів вже спостерігається часткова корозія, їх необхідно терміново запускати в експлуатацію", – розповідає директор  КП " Черкасиелектротранс" Петро Кучер.

За його словами, працівники прийняли рішення рекомендувати міському голові Черкас Анатолію Бондаренкові вести перемовини з адміністрацією підприємства щодо їх запуску на маршрути.

"Будемо сподіватися що все ж ця тривала довгорічна тяганина з передачею Білоруських тролейбусів БКМ-321 нарешті в цьому році буде вирішена, і в цій справі можна буде поставити крапку, а наші мешканці нарешті отримають зручний, сучасний електротранспорт", – зауважує Петро Кучер.

Як повідомляв сайт vikka.ua, троє нових черкаських тролейбуси відправили на ремонт.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version