додому Новини "Автомайданівці" і депутати проконтролювали роботи на вулиці Молоткова

"Автомайданівці" і депутати проконтролювали роботи на вулиці Молоткова

0

Представники черкаського "Автомайдану" та депутати Черкаської міської ради (фракція Партії вільних демократів) Максим Шадловський та Олександр Згіблов проінспектували роботи, які нині проводяться на вул. Молоткова. Депутатів і громадських активістів занепокоїв той факт, що на вулиці не буде в достатній мірі облаштовано зливових дощоприймачів.

– Проблема цієї вулиці у тому, що нема куди стікати дощовій воді. Вона збирається, руйнує асфальт, після чого утворюються величезні ями. Без каналізації ремонт цієї вулиці – кошти на вітер! Тому ми вирішили подивитися на роботи, поспілкуватися з підрядником і проектантом. Взагалі вважаю, що депутати міської ради мають не лише голосувати, виділяючи кошти в бюджеті на ремонт об’єктів, але й контролювати витрачання коштів, – говорить депутат міської ради від Партії вільних демократів Олександр Згіблов.  

За словами депутата, проект реконструкції вул. Молоткова був зроблений ще за часів міського голови Сергія Одарич. Цього року провели і тендер на виконання робіт.

Інспектування об’єкту показало, що кількості дощоприймачів не достатньо. Із цим погодився проектант, підрядник і замовник – директор департамент архітектури Артур Савін. Було вирішено, що у березні-квітні буде змінений проект, за яким передбачать більше зливових решіток. Для цього внесуть зміни у бюджет.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах по вулиці Сурікова розпочали капітальний ремонт дороги.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version